Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ "ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4/11 ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΩΝ "ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 8.15 π.μ. από ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ στη Συμβολή των Λεωφόρων Κύπρου και Εθνικής Άμυνας (απέναντι από τη Γενική Τράπεζα). Υπάρχει αρκετός χώρος για στάθμευση των αυτοκινήτων σας μέχρι την επιστροφή στο ίδιο σημείο το απόγευμα της Κυριακής. 

Δηλώσεις Συμμετοχής στα παρακάτω τηλέφωνα και e-mails των ΓτΚ το αργότερο μέχρι την Τετάρτη βράδυ ώρα 7.00 μμ

Η τιμή κατ' άτομο με επιστροφή είναι 20 €. Το κλείσιμο θέσεων τηρείται κατά προτεραιότητα. Ξεκινάμε με λεωφορείο 30 θέσεων και εάν χρειαστεί θα γίνει 50θέσιο.  

Η ώρα αναχώρησης θα τηρηθεί με ευλάβεια

Φέρτε φίλους, φίλες και γυναικόπαιδα

Φέρτε τις φωτογραφικές σας μηχανές, βιντεοκάμερες & τα καπέλα σας....

Όσοι μπορείτε φέρτε "σπόρους" για να τους χαρίσετε ή να τους ανταλλάξετε με άλλους χωρίς γρόσια και φλουριά..... Βάλτε τους σπόρους σε φακελάκια και γράψτε απέξω το είδος του φυτού, χαρακτηριστικά, χρησιμότητα, κ.ά. 

Η διαδρομή θα γίνει μέσω Χαλκίδας, Ερέτριας, Αλιβερίου, άφιξη στον χώρο περί την 11η π.μ. Για φαγητό θα γίνει "βίαιη κατάληψη" σε ταβερνεία της περιοχής...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η γιορτή αυτή είχε προγραμματιστεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δύστου πολύ νωρίτερα από την προκήρυξη των εκλογών του ΓΕΩΤΕΕ για τις 10/4/11. Πέραν αυτού οι δραστηριότητες και οι εξορμήσεις των "ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" είναι απόλυτα ανεξάρτητες και δεν προγραμματίζονται με βάση τις εκλογές ή τις εκδηλώσεις άλλων οργανώσεων, συνδέσμων & επιμελητηρίων. Οι "ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" κλήθηκαν να στηρίξουν και να εμπλουτίσουν την εκδήλωση με τη γνώση τους, το κύρος τους και με δεδομένο ότι η όλη πρωτοβουλία της εκδήλωσης ανήκει στο Ιδρυτικό Μέλος των ΓτΚ Γεωπόνο (ΓΠΑ) Ευάγγελο Αβδελά, & Μέλους της Ομάδας εργασίας των ΓτΚ για τη "Βιοποικιλότητα".    

ΕΠΙΣΗΣ: Το Δ.Σ. των "ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" συμβουλεύει όλους τους Γεωτεχνικούς Μέλη της Εταιρίας που δεν θα συμμετέχουν στην εκδήλωση του Δυστου να προσέλθουν στην κάλπη και να στηρίξουν τα αξιόλογα Μέλη των "ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" που είναι υποψήφια στο Επιμελητήριο και τους όποιους συνδυασμούς της προτίμησής τους. Όσοι θέλουν να συμμετέχουν και στην εκδήλωση, μπορούν πρώτα να πάνε να ψηφίσουν νωρίς το πρωί πριν την αναχώρηση (να μας τηλεφωνήσουν να το ξέρουμε από πριν).

Από τους ΓτΚ, στο Δύστος Θα παρευρεθούν (κατά δήλωσή τους και μέχρι σήμερα), Οι κ.κ.:

Δρ Σταμάτης Σεκλιζιώτης, Γεωπόνος (ΑΠΘ), Αρχιτέκτων Τοπίου (PhD, Birmingham UK), Πρόεδρος του ΔΣ ΓτΚ.

Δρ Νικόλαος Πανόπουλος, Γεωπόνος (ΓΠΑ), Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης (PhD, Berkeley CA, USA), Ιδρυτικό Μέλος των ΓτΚ & Μέλος του ΔΣ ΓτΚ

Ευάγγελος Αβδελάς, Γεωπόνος (ΓΠΑ), Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δύστου, Ιδρυτικό Μέλος των ΓτΚ και Οργανωτής της Εκδήλωσης

Ευα Παπαδημητρίου, Γεωπόνος (ΑΠΘ), Αρχιτέκτων Τοπίου MLA (Edinburgh, UK), Ιδρυτικό Μέλος των ΓτΚ 

Δημήτριος  Μαυράκος, Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ), πρώην Διευθυντικό Στέλεχος της

ΕΤΒΑ, Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου "Υμηττός", Μέλος των ΓτΚ


Ομάδα εργασίας για τη "Βιοποικιλότητα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου